HemmaträningKostschemaMin hälsaTräningVardag

Promenad & 9 veckor avklarade

Ryggen känns lite bättre. Det gör fortfarande ont när jag rör mig på vissa sätt men jag har kommit igång med lite promenader osv så att jag fortsätter att röra på mig även om styrketräningen och löpningen får vänta.

I dag blev det en promenad på lite mer än 5 km efter att jag lämnat Grodan på fritids. Vi gick ner till skolan och sedan tog jag en extra lång väg hem. Kändes sjukt skönt att få komma ut lite. Rensa tankarna och planera dagen och manuset jag skriver på. Promenader är bra tillfällen att fundera igenom såna saker som man annars kanske inte har tid att fundera extra noga på.

Väg dag i morse också. -0,5 på vågen och -2,5 cm på måttbandet. Det går långsamt men efter att ha stått stilla i nästan 3 veckor så är jag glad över att det börjat hända lite saker igen.

Jag har 3 veckor kvar på kostschemat innan det är dags att stå på egna ben. Det känns ändå skönt och jag har lärt mig en hel del om hur min kropp fungerar vilket var hela tanken med att göra detta. Jag kommer att ta en paus efter att dessa 12 veckor är slut, inte för att jag kommer att börja vräka i mig onyttigheter utan bara gå på det sunda förnuftet och använda det tänk som jag fått med mig. I mitten/slutet av augusti kommer jag köra igång igen för att ta mig an de där sista envisa fluffet 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.