FamiljenFöretagetHemma hos ossPysselVardag

Semester – Att hinna med det man annars inte hinner

I går var första dagen på min ”semester”, för man har inte riktigt semester som egen företagare och igår var inget undantag då jag fick sätta mig och jobba i några timmar. Semester för mig innebär att jag inte tar emot specialbeställningar utan det är bara webbutiken som är öppen och varor därifrån som postas till kunder.

Regn, rusk och barn som klättrade på väggarna var resultatet av årets första semesterdag och jag kan ärligt säga att när det var dags för dem att sova var jag såååå trött på allt tjat och gnäll. I dag är vädret betydligt bättre så jag ska ta och skicka ut dem en stund. Även jag och Maya tänkte njuta av solen lite idag.

När jag har semester så försöker jag att hinna med saker jag vill göra men det inte finns tid till. Jag samlar dem på hög och under semestern försöker jag att beta av dem. Som att måla. Jag älskar att måla och skulle behöva ta mig tiden att öva en massa för att bli riktigt bra på det. I går kväll efter att barnen lagt sig plockade jag fram papper och penna och satte igång. Två bilder blev det. En liten räv och en snöleopard De behöver få lite färg också men det gör jag en annan gång.

Visst blev de söta!

I dag ska jag ge mig på en giraff och en liten vovve.

Blivande barntavlor kanske?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.