Semester, redigering & planering

Det blir lite glest mellan inläggen här på bloggen just nu. Barnen är hemma och har sommarlov och jag försöker att ha semester (har man någonsin det som aspirerande författare/författare?). Mannen jobbar någon vecka till.

Denna sommaren är planen att vara hemma och göra lite små utflykter som tex. Liseberg, Karlstad, Stockholm osv. Vi har inte planerat något än utan vi tar veckorna som de kommer. Ganska så skönt faktiskt.

Jag har satt igång med redigeringen av Hemligheter små. De nya ändringarna känns inte helt hundra än men jag är säker på att det kommer att kännas bättre när jag läser igenom det och får helheten. Det är ändå rätt lustigt hur en liten detalj kan få sådana effekter på resten av manuset. Just nu så ska jag slå ihop två scener till en… det blir spännande 🙂

Jag kämpar på med Camp NaNoWriMo. Det går lite långsamt men jag hoppas kunna få ihop mina ord som jag satt som mål. Jag har lagt upp det som så att jag redigerar Hemligheter små på morgonen och skriver på Brutna små regler på kvällarna. Då hinner jag med båda manusen.

Det är ganska mycket tankar och funderingar som snurrar i huvudet just nu. Som vad jag ska göra om förlaget tackar nej efter redigeringen? Eller det vet jag ju egentligen… då blir det att ge ut den själv och marknadsföra den utav bara h*****e 🙂 Något jag kommer att få göra även om de tackar ja. Sen är frågan hur mycket jag är beredd att kompromissa när det gäller min dröm? Eller har jag orimliga förväntningar på hur jag vill att min debut ska bli?

Det är inte lätt det här… att vilja något så himla mycket att man tror att man ska spricka när som helst. Att vilja något så mycket att det är det enda man tänker på och drömmer om.

Ja ni som sitter i samma sits som mig vet ju hur det är och ni som lyckats kommer säkert ihåg hur det var.

Nu ska jag redigera en stund till. Önska mig lycka till 🙂

Kram

wpid-inspirational-quotes-3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.