Nu händer det mycket

Två veckor kvar.

Fjärilarna i magen växer för varje dag som går men har fortfarande svårt att greppa att det verkligen är dags snart. Att väntan är över.

I veckan bör ett gäng böcker landa här hemma hos mig 🙂 Det är skräckblandad förtjusning just nu. Jag kastas mellan att dansa i glädje och bita på naglarna i nervositet. Jag vet inte ens om jag kommer att våga öppna boken när den väl är här. Tänk om jag hittar en massa fel?

Samtidigt försöker jag att ta in allting, spara det och njuta av det som händer. För som jag skriver på Debutantbloggen idag så finns det bara en första gång.

Jag har också börjat boka in lite signeringar. Kommer att lägga upp datumen och vart jag signerar på sidan Aktuellt/I media. Många Ica Maxi kommer det att bli 🙂

Planeringen för releasefesten rullar på och nu i veckan ska jag provbaka några av tilltuggen jag tänkt bjuda på 🙂 (Lägger in info om Releasefesten längst ner i inlägget för er som är sugna på att komma) Jag har beställt en klänning, som jag hoppas hinner att komma innan festen, som går i samma färger som boken. Hinner den inte komma så får jag väl ha den på en signering eller kanske bokmässan istället.

I slutet av veckan ska även pressmeddelandet gå ut så det måste jag fila lita till på. Att skriva pressmeddelande är verkligen knivigt. Man vill ju göra reportrarna nyfikna men inte skriva för mycket så att de känner att man gjort jobbet åt dem. En svår balansgång. Ska även ta kontakt med lokal radion och se om de kan vara intresserade av att göra ett inslag.

Mitt upp i allt detta ska jag även hinna redigera Tvåan. Förlaget vill nämligen gärna läsa den när jag redigerat klart och jag har satt en deadline i mitten av maj. Då ska det skickas till förläggaren. Det är bråda dagar just nu och även om två veckor låter som gott om tid vet jag att de kommer att försvinna i ett ögonblick. För tänk att det snart gått ett år sedan jag tog mod till mig att skicka in det där manuset jag trodde på så mycket, som jag var övertygad om skulle bli något alldeles speciellt. Som skulle bli min debutbok på ett eller annat sätt. Jag har tvivlat på mig själv, men aldrig på storyn. Och det ska jag bära med mig nu när fjärilarna i magen röjer runt som om de gick på speed. Jag ska bära med mig det när jag tänker på de som kommer att läsa Hemligheter små och antingen älska den eller avsky den (jag hoppas ju självklart på att flest ska älska den).

Tick tack. Tick tack.

Dags att ta tag i dagens arbetsuppgifter.

 

Info om Releasefest 13 maj klockan 14.00 i Kyrkans hus Fristad

Lokalen är nu spikad. Vi kommer att hålla till i Kyrkans hus i Fristad. Om någon kommer med tåg och behöver skjuts från Fristad station så hör av er på mejlen (mail@christinaschiller.com) så löser vi det. 
Hållplats finns precis utanför Kyrkans hus om man kommer med buss. 

Det kommer att bli mingel, bubbel och möjlighet att köpa ett signerat ex av boken. Även om du inte känner någon annan som ska komma så kom ändå 🙂 Jag lovar att vi andra inte bits. Eller dra med en kompis. Ju fler desto roligare! 

Antingen går ni in på Facebook och evenemanget där eller så skickar ni ett mejl och skriver hur många ni är som kommer (bara så att jag kan planera med hur mycket bubbel och tilltugg jag ska fixa). 

Hoppas att vi ses där! 

 

4 svar på “Nu händer det mycket”

  1. Sara säger:

    Åh, det är så nära nu!! Jag håller på och fixar barnvakt, när är sista datum att anmäla sig?

    Svara
    1. christinas säger:

      Ja nu går tiden såå fort. Fredag 12 maj har jag satt som sista datum 🙂
      Kram

      Svara
  2. Kristina W säger:

    Åter igen, är ledsen över att det är så långt att åka. Men jag kommer definitivt att köpa boken 🙂

    Svara
    1. christinas säger:

      Det är ju så det är ibland tyvärr 🙂 Vad glad jag blir. Jag hoppas att du ska tycka om den. Kram

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.