Christina TipsarFörfattarlivInspirationMässor & EventPysselRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenSyVardag

Vad ska jag göra nu?

Det känns lite tomt utan att ha ett manus att pilla med varje ledig stund, så dagens blogginlägg på Debutantbloggen fick handla om det och om vad jag gör för att fördriva tiden tills manuset kommer tillbaka från redaktören.

Jag tipsar även om en paneldebatt som finns på Youtube med Cristina Arreola, Julia Quinn, Eloisa James, Maya Rodale and Sarah MacLean. Den heter Feminists Take on the Romance Genre. Så jäkla intressant att lyssna på och när jag blir stor vill jag bli lika bra som dem!
(jag lägger även in videon längst ner i detta inlägg för er som vill se)

Annars så händer det inte så mycket här. Jag går mest och väntar på feedbacken så jag kan sätta tänderna i manuset igen.
Jag har börjat planera lite smått inför Bokmässan. Första klänningen är nästan färdigsydd och den andra ska jag börja med senare i veckan. Sen får vi se vilken det blir som får åka på när det väl är dags för mässa. Ska även trycka text på en munkjacka. Blir nog texten ”I’m a Romance Writer, What’s your Superpower?”
Tycker att den är lite rolig 🙂

Sen har jag fortsatt att skriva lite smått på mitt Steampunk manus och skrivit en ganska detaljerad synopsis på en fristående samtida romance som jag tror kan bli toppen och lite annorlunda.
När jag ska hinna skriva den var dock en annan femma 🙂 men, men jag löser det.

Kram på er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.