Det händer inte mycket förutom lite julstress

Hej finisar <3

För en vecka sedan kom vi hem från semestern.

Underbara Dominikanska Republiken och Puerto Plata. Det var en välbehövlig vecka för hela familjen där vi fick en chans att bara vara. Vi fyra. Utan en massa måsten och vardagliga bestyr. Men nu är vi hemma igen och vardagen har sakta infunnit sig igen. Toppad med lite stress inför julen.

Kortspel i skuggan vid poolen 🙂
Stranden och havet var helt fantastiskt
Jag bjuder på denna 😉 Lunch nere vid stranden!
Restaurangen nere vid stranden hade en riktigt fin utsikt!
Inga filter nödvändiga här inte 🙂

Jag försöker att inte stressa så mycket. Utan att istället tänka att det får bli som det blir. Hinner jag inte baka 7 sorters kakor så är det ingen som dör för det. Jag hinner med det jag hinner med helt enkelt. I år ska vi fira julafton hemma hos oss. Barnen tycker att det ska bli jätteskönt att slippa åka iväg. Det tycker jag också. Jag trivs ju bäst hemma i mitt eget hus. Däremot så blir det ju lite mer att fixa, men det ordrar sig som sagt. Det blir vad det blir.

Manuset ligger fortfarande hos förlaget och jag har faktiskt inte kikat på det sedan det skickades iväg. Men lite tankar har dykt upp, saker som jag vill ändra, dialoger som jag vill skriva om lite osv. Alla dessa saker skrivs ner i anteckningsblocket och sen får vi se om jag fortfarande känner på samma sätt när manuset kommer tillbaka.

Jag passar på att längta medan manuset är hos redaktören på förlaget. Jag har ju som sagt inte hunnit längta de andra gångerna det varit iväg hos redaktören då det gått så snabbt att få tillbaka det, så nu passar jag på. Och jag kan säga att jag verkligen längtar nu. Jag saknar mina knasiga, varma och smått osäkra karaktärer som tror att de vet vad de vill 🙂 Och det är underbart att få längta.

Idag skrev jag mitt näst sista inlägg på Debutantbloggen.

Det känns lite sorgligt att debutantåret snart är slut, men det är dags att lämna plats för nästa gäng. Och vilket gäng sen. Det kommer att bli jättebra 🙂

Min egen blogg har blivit lite lidande under detta år och nu när det är dags att släppa taget om Debutantbloggen så ska jag bli bättre på att uppdatera här 🙂 Målet är ett inlägg om dagen. Både lite mer personliga och sådana som har med skrivandet att göra. En blandad kompott helt enkelt, precis som det alltid varit och förhoppningsvis kommer allt fler att hitta hit och följa min resa som påbörjades för några år sedan, då jag bestämde mig för att skriva klart ett manus!

Nu är det dags att blicka framåt och 2018 kommer att bli ett riktigt bra år. Jag känner det på mig 🙂
Eller vad säger ni?

Kram på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.