BloggarBöckerChristina TipsarFörfattarlivHemma hos ossPersonligtRomanceRomance relaterade sakerVardag

Jul baksmälla

Hej finisar!

Nej, jag drack ingen alkohol igår men däremot så missade jag att ta mina mediciner. Det plus lite stress och en sen kväll har fått min kropp att säga ifrån och det känns lite som en baksmälla.

Igår, efter att alla gäster åkt hem och lugnet sänkt sig över huset, så kröp jag upp i soffan tillsammans med mannen och hunden. Vi startade en film och jag försökte skriva mitt sista inlägg till Debutantbloggen. Lite svårare än jag trodde att det skulle vara och betydligt mer ledsamt.

52 inlägg har det blivit. Med varierande innehåll. Men fatta att jag lyckats med att leverera ett (någorlunda) genomtänkt inlägg varje måndag i ett års tid. Ibland har det varit jäkligt svårt att skriva dem, ibland har det gått av bara farten.

I dagens inlägg hade jag tänkt att sammanfatta året som gått, men det var lättare sagt än gjort 🙂 För hur sammanfattar man ett sånt galet år?
Ni får helt enkelt läsa mitt sista inlägg på Debutantbloggen för att få veta svaret på den frågan 🙂

Idag ska jag slå mig ner i soffan, läsa ut boken jag håller på med just nu (Accidentally on purpose av Jill Shalvis) så att jag sedan kan sätta tänderna i boken jag fick i julklapp. Nämligen Simona Ahrnsteds nya; Allt eller inget.

Fick ni några böcker i paketen igår?
Om ja, vad för något?

Kram på er och ha en fortsatt bra julhelg <3

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Inga bokklappar i år. Däremot hoppas jag kanske få tag på en eller ett par böcker under mellandagsrean. Återvände dock tomhänt från dagens lilla utfärd till stan eftersom Pocketshop på Centralen (vare sig den på nedre planet eller själva Centralplanet) inte hade de böcker jag hade i åtanke och jag inte hade tid att gå bort till Akademibokhandeln. Vädret i Stockholm inbjöd inte heller direkt till någon extra promenad. Brr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.