Vilken helg jag haft

Hej finisar <3

Jisses vilken helg jag haft 🙂

I fredags packade jag in mig själv och en väska med mina böcker i bilen och drog till Karlstad. Passade på att lyssna på ljudbok medan jag körde och det gjorde bilresan betydligt mycket roligare kan jag säga.

Jag sov över hos min ena lillasyster. Det var jättemysigt. På kvällen åt vi tacos och pratade en massa om allt och inget.

På lördagen var det så dags för signering hos Akademibokhandeln Mitt i City. Det var så jäkla roligt. Personalen var jätte trevliga och fick mig att känna mig väldigt välkommen. Jag fick signera några böcker och prata med folk som kom in och var nyfikna på böckerna. De flesta tyckte att det var jätteroligt att böckerna utspelar sig runtomkring Karlstad och några som inte läst romance innan köpte till och med böckerna bara för att de utspelade sig i Värmland och de var nyfikna. Tummen upp på det 🙂

Jag signerade böcker mellan klockan 12 – 15 och när jag var klar var jag ganska trött i huvudet kan jag säga. Det tar på krafterna att vara den där utåtriktade inbjudande författaren som ler och säger hej till alla som passerar. För mig blir det nästan som att jag kliver in i en roll, att jag spelar någon annan fast jag fortfarande är mig själv men mer utåtriktad liksom. Förstår ni vad jag menar?

I början kände jag också ganska uttittad men sen kom jag ihåg vad en tjej på Facebook skrivit till mig: att jag gör det många drömmer om och att i deras ögon så är jag en som lyckats. Det fick mig att sträcka på ryggen och våga ta plats.

På söndagen åkte jag ut till Hammarö igen, men denna gång för att hänga med två av mina barndomsvänner. Vi har känt varandra sedan vi var fyra år gamla och varje gång vi ses kan vi plocka upp där vi lämnade det senast, oavsett hur lång tid som gått. Och det är alltid lika roligt att träffas. Efter några timmar där vi pratat om högt och lågt, ätit lunch och hållit koll på barnen som lekte så var det dags att åka hem igen.

3 timmar i bil som spenderades med ännu en ljudbok.

Den här helgen har tagit mycket energi men även gett otroligt mycket energi. Jag har fått lite av en nytändning och nu kör vi ända in i kaklet. Den enda som kan stoppa mig från att nå mina mål är jag själv!

Redo för att signera böcker 🙂

 

Ett svar på “Vilken helg jag haft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.