FamiljenFöretagetHemma hos ossMatPersonligtVardag

Det är fredag!

Jag hinner inte med! Det är fredag igen, var det inte fredag för bara någon dag sedan?
Solen skiner idag och jag har redan hunnit med en underbart god och nyttig frukost. Jag älskar att äta frukost. Det är den måltiden jag ser mest fram emot. Idag blev det en green smoothie och Paulin’s müsli med mjölk och färska hallon. Mycket gott!

Maya och jag har tagit en lång promenad, upp till ängen där jag kunde släppa henne stund så hon fick springa av sig innan vi gick hem igen. Det är så roligt att se henne när hon får springa som hon vill. Hon ser så fri ut.

Nu sitter jag och jobbar lite, skriver detta medan jag väntar på att strykjärnet ska bli varmt 🙂

Vad hittar ni på idag?

20140404-104200.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.