FamiljenHemma hos ossVår VovveVardag

Strandhäng med mina älsklingar

Vi har haft en helt underbar dag idag. Vädret har varit toppen, klarblå himmel och ca 28 grader varmt.

Jobbade lite på morgonen, packade paket som skulle postas, medan Grodan var ute och lekte i vattenspridaren. Efter lunch drog vi till stranden, hela familjen. Maya vart helt tokig och badade som bara den vilket var jätte skoj då hon tyckte att det var läskigt förra sommaren. Två timmar stannade vi, sedan var Maya så trött och varm att vi bestämde oss för att åka hemåt.

Att ställa vattenspridaren under studsmattan är tydligen det nya påhittet

Mys på stranden med mina älsklingar

​Jag hann till och med att få lite färg. Jag blir inte brun utan bara röd, jag har det efter min pappa som var likadan. Smörjer mig med barnens solkräm som är 50 men ändå kan jag lyckas bränna mig om jag inte är försiktig. Jag vill också bli så där snyggt brun som andra kan bli men nu efter alla dessa år har jag vant mig vid att jag inte blir det.

Nu har jag stoppad Grodan i sängen och Prinsen ska gå och sova om en liten stund. Försöker att hålla läggningstiderna någorlunda även nu på sommaren för det är ett jäkla jobb att vända tillbaka när skolan börjar annars. När barnen lagt sig ska jag gå ut i trädgården och köra ett litet träningspass. Ryggen är mycket bättre så nu tänkte jag börja lite smått igen med träningen.

Kram på er och hoppas att ni haft en bra dag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.