Om Christina

Ja vem är då jag som skriver denna blogg om allt och inget?

Jag är en äkta Värmlandstös i hjärtat, numera bosatt i Västergötland dit jag följde med den stora kärleken efter universitetsstudierna vid Karlstad Universitet.
Den stora kärleken tituleras numer också äkta hälft och tillsammans har vi två barn och en smått galen Chinese Crested.

Jag är utbildad systemvetare men sadlade om till sömmerska och nu mer även författare.

Våren 2017 ges min debutroman ut av HarperCollins Nordic (Harlequin), den första av många böcker som jag hoppas ska få underhålla läsare och ge dem en stunds avkoppling från världen runtomkring.

För mig är behovet att skriva lika stort som behovet att andas och jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av mina historier och karaktärer med världen. Jag tror – och hoppas – att de behöver er lika mycket som ni behöver dem.

Kram på er!

2 thoughts on “Om Christina

 1. Hej Christina! Roligt att ha hittat din blogg😊 Jag bor i Öxabäck, inte så himla långt ifrån dig om jag förstått det rätt (?) och debuterar på Visto förlag i december. Hoppas du hade det bra på bokmässan och fick signera mycket📚(själv hade jag inte möjligheten att åka denna gång). Ha det fint!

  1. Hej!
   Vad roligt att du hittat hit <3
   Grattis till förlagskontrakt och debut 🙂 Spännande. Vad skriver du inom för genre?
   Bokmässan gick jättebra. Lite ovant att stå där i montern men så himla roligt. Fick signera en hel del böcker iaf. Längtar redan till nästa år 🙂
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *