Om Christina

Christina Schiller är en svensk romanceförfattare som debuterade våren 2017 med den nutida småstads romancen Hemligheter små.
Sedan debuten har Christina gett ut ytterligare tre böcker (se alla hennes utgivna böcker här –> Böcker).

Christina är uppvuxen på Hammarö och är därmed en äkta Värmlandstös i hjärtat, men numera är hon bosatt i den regnigaste staden i Västergötland dit hon följde med den stora kärleken efter universitetsstudierna vid Karlstad Universitet.
Den stora kärleken tituleras numer också äkta hälft och tillsammans har de två barn och en smått galen Chinese Crested.

Christina är utbildad systemvetare men sadlade senare om till sömmerska och startade ett eget företag. Sedan 2019 satsar hon helhjärtat på författarskapet. Förutom att skriva sina varma, charmiga och något salta kärleksberättelser där karaktärerna får sina lyckliga slut, försöker Christina även sprida kunskap om genren hon brinner för genom författarbesök på skolor, bibliotek & bokhandlare där hon pratar om sitt skrivande, sina böcker och om genren Romance så klart. Men också om hur det är att kasta sig ut och följa sin dröm, vilket Christina inte bara gjort en gång, utan två.

2 kommentarer

 1. Hej Christina! Roligt att ha hittat din blogg? Jag bor i Öxabäck, inte så himla långt ifrån dig om jag förstått det rätt (?) och debuterar på Visto förlag i december. Hoppas du hade det bra på bokmässan och fick signera mycket?(själv hade jag inte möjligheten att åka denna gång). Ha det fint!

  1. Hej!
   Vad roligt att du hittat hit <3
   Grattis till förlagskontrakt och debut 🙂 Spännande. Vad skriver du inom för genre?
   Bokmässan gick jättebra. Lite ovant att stå där i montern men så himla roligt. Fick signera en hel del böcker iaf. Längtar redan till nästa år 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.