Böcker

Hemligheter små är Christina Schillers debutroman och släpps den 11 maj 2017 via
HarperCollins Nordic Förlag. 
Finns att köpa i alla nätbokhandlare och hos alla butiker som är återförsäljare för Harlequin.

Tiden har stått stilla i den värmländska småstaden Forsberga. Men för Alexandra är ingenting sig likt.
För tio år sedan lämnade Alexandra sin hemstad. När hennes mamma blir sjuk tvingas hon återvända – till barndomsvännen Daniel, till blomsteraffären hon älskade men också till de smärtsamma minnen hon flytt från.
Mötet med det förflutna rör upp starka känslor och dessutom visar det sig svårare att bevara gamla hemligheter än hon trott …

En varm berättelse om förlust, förlåtelse och förälskelse.

Sagt om Hemligheter små:

”Fantastisk, gripande & vackert skriven!” -Jenniesboklista (läs hela recensionen här)

”Hemligheter små har allt en Riktig romance ska ha. Kärlek, attraktion ett stort hinder att ta sig över.” – Bokyllan (läs hela recensionen här)

”På Maxi stod ”Hemligheter små” i sällskap med Nora Roberts och den platsar där utan vidare. ”Hemligheter små” är verkligen en riktig romancepärla som har allt; ljuv romantik, intriger som håller en fast och, icke att förglömma, ångande sex som får en att flina brett! Just sex-biten kan ju få en att antingen himla med ögonen åt det banala och osannolika eller som jag när det gällde sexet i den här boken, le nöjt åt sex som målas upp som både rimlig och alldeles fantastisk.” – Bloggen Mellan himmel och tomater (läs hela recensionen här)

”En bok med fokus på relationer, kärlek och vad uppväxtvillkor för med sig in i vuxenlivet på olika sätt. Vilken debut, Christina! Grattis! Jag ser redan fram emot nästa bok skriven av Christina Schiller.” -Boklusens Bokblogg- (läs hela recensionen här)