Mina Böcker

Hemligheter små är Christina Schillers debutroman och släpptes i maj 2017 via
HarperCollins Nordic Förlag. 

Tiden har stått stilla i den värmländska småstaden Forsberga. Men för Alexandra är ingenting sig likt.
För tio år sedan lämnade Alexandra sin hemstad. När hennes mamma blir sjuk tvingas hon återvända – till barndomsvännen Daniel, till blomsteraffären hon älskade men också till de smärtsamma minnen hon flytt från.
Mötet med det förflutna rör upp starka känslor och dessutom visar det sig svårare att bevara gamla hemligheter än hon trott …

En varm berättelse om förlust, förlåtelse och förälskelse.

Sagt om Hemligheter små:

”Fantastisk, gripande & vackert skriven!” -Jenniesboklista (läs hela recensionen här)

”Hemligheter små har allt en Riktig romance ska ha. Kärlek, attraktion ett stort hinder att ta sig över.” – Bokyllan (läs hela recensionen här)

”En bok med fokus på relationer, kärlek och vad uppväxtvillkor för med sig in i vuxenlivet på olika sätt. Vilken debut, Christina! Grattis! Jag ser redan fram emot nästa bok skriven av Christina Schiller.” -Boklusens Bokblogg- (läs hela recensionen här)

Brutna små regler, den fristående fortsättningen till Hemligheter små, släptes den 1 maj 2018 via Harper Collins Nordic Förlag.

Efter sju års kringflackande återvänder Agnes Bergnér hem till det värmländska samhället Forsberga. I det lilla torpet finner hennes rastlösa själ äntligen ro och hon tillbringar dagarna i sin ateljé med hunden Pippa.
När galleristen Marcus Ahlstedt erbjuder henne att ställa ut sina målningar tackar hon först nej – hon målar för sin egen skull. Men något med Marcus lockar och till slut går hon med på att träffa honom. Mötet blir början på en känslomässig bergochdalbana som leder till att hon bryter en efter en av de stränga regler hon satt upp för sig själv. Till slut återstår endast en. Ska hon bryta även mot den, eller fly igen?

Sagt om Brutna små regler: 

”Schillers språk och berättarteknik förmedlar den här berättelsen på ett underbart sätt.” – @mellsageek på Instagram

”Mysig, het och fullständigt beroendeframkallande ❤” – Sara Dalengren, Författare (på Goodreads)

Små stjärnor i natten, den fristående tredje delen i Forsbergaserien, släpptes den 2 december 2019 på HarperCollins Nordic Förlag. 

I hela sitt liv har Venus kämpat för att nå sitt mål: att bli en prima ballerina. Men när hon oförklarligt förlorar hörseln och allt kraschar tvingas hon flytta hem till barndomens Forsberga och bo hos sin mormor. 

Liam har också uppnått det han strävat efter. Men som lovande skådespelare har han allas blickar – och kameralinser – riktade mot sig dygnet runt. Livet i strålkastarljuset är inte så lätt som han tänkt sig och när det blir för mycket flyr han storstaden och flyttar in i ett lånat torp på landet. 

I Forsberga korsar deras vägar – igen – och starka känslor väcks till liv. Men hur ska man kunna välja när gamla drömmar ställs mot nya? 

 Låt spelet börja, en fristående roman som släpps hos Bokfabriken i april 2020. 

Angelique Molin behöver ingen. Hon har på egen hand byggt upp sitt dataspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behöver hon pengar. När hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som har de pengar som behövs för att Angel Games ska kunna växa, står hon plötsligt inför ett svårt val. Är det värt att avslöja mer av sig själv än hon någonsin gjort och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit? Att Leo dessutom väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne gör saker inte lättare.

Leo är frustrerad. Hans nya affärskontakt Michael Vingåker verkar göra allt för att undvika att träffa honom. Nog för att Vingåkers högra hand, Angelique Molin, verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande, så tvivlar han på investeringen. Vad är det företaget försöker att dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.

Medan gnistor flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.

Ett lyckat misstag, TBA. Den första fristående delen om de tre systrarna som driver Kaféet Tre hjärtan i småstaden Forsberga. Ges ut av Saga Egmont förlag.