Utgivna Böcker

Hemligheter små är Christina Schillers debutroman och släpptes 2 maj 2017 hos HarperCollins Nordic Förlag. 

Tiden har stått stilla i den värmländska småstaden Forsberga. Men för Alexandra är ingenting sig likt.
För tio år sedan lämnade Alexandra sin hemstad. När hennes mamma blir sjuk tvingas hon återvända – till barndomsvännen Daniel, till blomsteraffären hon älskade men också till de smärtsamma minnen hon flytt från.
Mötet med det förflutna rör upp starka känslor och dessutom visar det sig svårare att bevara gamla hemligheter än hon trott …

En varm berättelse om förlust, förlåtelse och förälskelse.

Brutna små regler, den fristående fortsättningen till Hemligheter små, släptes den 1 maj 2018 hos Harper Collins Nordic Förlag.

Efter sju års kringflackande återvänder Agnes Bergnér hem till det värmländska samhället Forsberga. I det lilla torpet finner hennes rastlösa själ äntligen ro och hon tillbringar dagarna i sin ateljé med hunden Pippa.
När galleristen Marcus Ahlstedt erbjuder henne att ställa ut sina målningar tackar hon först nej – hon målar för sin egen skull. Men något med Marcus lockar och till slut går hon med på att träffa honom. Mötet blir början på en känslomässig bergochdalbana som leder till att hon bryter en efter en av de stränga regler hon satt upp för sig själv. Till slut återstår endast en. Ska hon bryta även mot den, eller fly igen?

Små stjärnor i natten, den fristående tredje delen i Forsbergaserien, släpptes den 2 december 2019 hos HarperCollins Nordic Förlag. 

I hela sitt liv har Venus kämpat för att nå sitt mål: att bli en prima ballerina. Men när hon oförklarligt förlorar hörseln och allt kraschar tvingas hon flytta hem till barndomens Forsberga och bo hos sin mormor. 

Liam har också uppnått det han strävat efter. Men som lovande skådespelare har han allas blickar – och kameralinser – riktade mot sig dygnet runt. Livet i strålkastarljuset är inte så lätt som han tänkt sig och när det blir för mycket flyr han storstaden och flyttar in i ett lånat torp på landet. 

I Forsberga korsar deras vägar – igen – och starka känslor väcks till liv. Men hur ska man kunna välja när gamla drömmar ställs mot nya? 

 Låt spelet börja, april 2020 hos Bokfabriken. 

Angelique Molin behöver ingen. Hon har på egen hand byggt upp sitt dataspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behöver hon pengar. När hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som har de pengar som behövs för att Angel Games ska kunna växa, står hon plötsligt inför ett svårt val. Är det värt att avslöja mer av sig själv än hon någonsin gjort och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit? Att Leo dessutom väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne gör saker inte lättare.

Leo är frustrerad. Hans nya affärskontakt Michael Vingåker verkar göra allt för att undvika att träffa honom. Nog för att Vingåkers högra hand, Angelique Molin, verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande, så tvivlar han på investeringen. Vad är det företaget försöker att dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.

Medan gnistor flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.

Ett vaniljhjärta om dagen, oktober 2022 hos Saga Egmont.

Tre hjärtan, det lilla kaféet i Forsberga, drivs av systrarna Genevieve, Deidre och Isolde. Isa, som alla kallar henne, är kaféets konditor. Ett yrke man kanske inte skulle förvänta sig av någon som lider av svår mysofobi. Med åren har Isa lärt sig att leva med sina svårigheter och i köket på Tre Hjärtan, bland bullar, kakor och tårtor har hon hittat en fristad. Men när Nico kliver in på Tre hjärtan och hävdar att de mötts förut vänds Isas inrutade och trygga tillvaro upp och ner. 

Nico är på tillfälligt besök i Forsberga för att han och resten av bandmedlemmarna i Boneless Skeleton ska skriva klart låtarna till deras nya album. Efter en utekväll i Karlstad tillbringar han natten med en mycket vacker men tystlåten kvinna. På morgonen när han vaknar är hon försvunnen och Nico tänker inte så mycket mer på det, tills han står ansikte mot ansikte med henne igen på det lilla kaféet i Forsberga. Hon verkar däremot inte ha någon aning om vem han är. 

När Nicos misstag uppdagas, att kvinnan som han tillbringat natten tillsammans med inte var Isa utan hennes tvillingsyster Deidre, vet han inte hur han ska hantera situationen. Det enda Nico är säker på är att han vill fortsätta träffa Isa då det är henne han fallit för. Så när hennes systrar får reda på att han kan röra vid Isa utan att trigga en panikattack och ber honom hjälpa Isa att överkomma sin mysofobi, går han med på det. 
Kan Isa och Nico överkomma hindren i deras väg eller kommer avslöjandet av ännu en hemlighet rasera allting? 

”Ett vaniljhjärta om dagen” är en varmhjärtad småstadsromance om kärlek, vänskap och förmågan att överkomma svåra hinder.

Två röster i natten, Oktober 2023 Saga Egmont

En rörande romance om kärlek, sårbarhet och att våga drömma igen.

Tre hjärtan, det lilla kaféet i Forsberga, drivs av systrarna Deidre, Genevieve och Isolde. För Deidre har livet inte varit detsamma sedan hennes föräldrar gick bort. Hon är högkänslig, känner ständigt av andra människors humör och blir lätt överstimulerad. Och eftersom hon har svårt att uttrycka sina känslor känner hon sig ofta missförstådd av sin omgivning, inte minst av sina systrar.

Men en – något oväntad – ljusglimt i hennes vardag har blivit hennes dagliga telefonsamtal med Peter, och hon börjar mer och mer förlita sig på deras vänskap. Men eftersom Peter också är hennes systers psykolog börjar han dra sig undan och Deidre kan inte förstå varför, de är ju bara vänner. Eller? 

Alla goda ting är tre, Mars 2024 Saga Egmont

För Vivi börjar det nya året inte riktigt som hon tänkt sig. Efter att ha kysst Aidan vid tolvslaget flydde hon fältet, skyllt på att dottern Lilja behövde åka hem. Men det är hennes spirande känslor för Aidan som får Vivi att ta avstånd. Trots att Aidan gång på gång visar intresse för att utforska kemin mellan dem vägrar hon ge honom en chans. Det är för mycket historia som ligger i vägen, särskilt när det kommer till känslor för medlemmarna i bandet Boneless skeleton.

När Lilja börjar ställa frågor om vem hennes pappa är vet inte Vivi hur hon ska tackla det. Ingen vet sanningen om hur Lilja blev till, och så vill Vivi helst att det ska förbli. Men det förflutna har en tendens att komma ikapp en när man minst anar det, och när ett bekant ansikte åter visar sig i Forsberga blir det allt svårare för Vivi att hålla sina hemligheter för sig själv.

”Alla goda ting är tre” är den tredje delen om Systarna i Forsberga, en känslostark småstadsromance om hemligheter, kärlek och andra chanser.

Blind Kärlek, 21 augusti 2024, Saga Egmont

Johanna Adolfsson, en ung kvinna från en av Göteborgs framstående handelsfamiljer, tvingas rymma från ett äktenskap arrangerat av hennes skoningslösa far.

Flykten tar henne till Björklunda herrgård där hon tar arbete som piga under namnet Hanna, i hopp om att starta ett nytt liv långt bort från hennes fars inflytande. När hon introduceras för husets herre Fredrik märker hon att hjärtat börjar klappa lite fortare i hans närhet.

Efter år av slit har Fredrik äntligen lyckats skapa ett namn för sig själv, men efter ett överfall där han förlorat synen har en bitterhet slagit rot i hans själ. Johannas ankomst på herrgården fyller först Fredrik med misstankar mot den nya pigan. Vem är hon egentligen, var kommer hon ifrån? Och viktigast av allt: varför kan han inte hålla sig borta?

”Blind kärlek” är en medryckande historisk romance och första delen i serien ”Gränslös kärlek”.