Låt spelet börja

 Låt spelet börja, släpptes i april 2020 hos Bokfabriken. 

Angelique Molin behöver ingen. Hon har på egen hand byggt upp sitt dataspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behöver hon pengar. När hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som har de pengar som behövs för att Angel Games ska kunna växa, står hon plötsligt inför ett svårt val. Är det värt att avslöja mer av sig själv än hon någonsin gjort och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit? Att Leo dessutom väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne gör saker inte lättare.

Leo är frustrerad. Hans nya affärskontakt Michael Vingåker verkar göra allt för att undvika att träffa honom. Nog för att Vingåkers högra hand, Angelique Molin, verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande, så tvivlar han på investeringen. Vad är det företaget försöker att dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.

Medan gnistor flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.