Vardag

VAB

Vabbar idag och antagligen resten av veckan också!

I lördags kväll ringde svärmor, de har passat barnen under helgen då jag jobbat och J varit på jeep tävling, hon talade om att grodan fått en massa prickar över hela kroppen. Första tanken var virusprickar då han brukar få dessa när han har feber vilket han även hade i lördags. I går när vi kom ut för att hämta barnen såg vi att det inte alls var virusprickar utan vattkoppor!

Grodan är prickig hela han och har sovit jätte oroligt i natt. Nu hoppas jag bara att det går över fort på honom. Fick ringa och boka om provtagningen på MVC i morgon också. Kan ju inte ta med Grodan dit när han har vattkoppor och jag har ingen som kan passa honom under tiden då J och hans föräldrar åker till Stockholm på mässa i morgon och kommer hem på söndag!

 

Ha en underbar dag!

Det ska vi ha, solen skiner och det är ca 20 grader varm ute. Blir en dag i trädgården för mig och grodan!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.