Personligt

Ville bara säga…

Tack för de fina kommentarerna som några av er lämnat.

Det har varit många tårar här idag och nu kan jag inte gråta mer känns det som. Prinsen blev ledsen när han skulle sova och då kom alla funderingar som han samlat på sig under eftermiddagen och vi satt i hans säng och pratade länge om det som hänt. Tillslut så somnade han och nu sitter jag här i soffan och känner mig tom.

I morgon är en ny dag och då tar vi nya tag. Jag ska fokusera på att tappa alla extra kilon som jag samlat på mig och vem vet vi kanske får en liten sladdis någon dag. En dag i taget är det som gäller just nu. Jag är så otroligt tacksam för att jag har två underbara och friska pojkar som gör mitt liv värt att leva.

 

Ta hand om er och krama lite extra på era barn, de är verkligen en gåva man inte ska ta för givet. Jag ska gå och pussa på mina nu innan jag kryper ner i sängen och hoppas på en natt full av sömn.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.