PersonligtVardag

Härlig tisdag

Härlig tisdag

I dag har jag jobbat hemma. Det har varit skönt att få vara själv och bara sitta vid maskinerna och jobba med det jag älskar. Har fått i ordning på de flesta av alla tankar och funderingar som snurrar i huvudet och nu känns det ok. Vi kommer att klara detta! Vi kommer att stå närmare varandra som familj.

 

Tog en tur in till stan också då jag behövde handla lite band och knappar. Alltid är det något som är slut. Hittade två underbara anteckningsböcker som jag köpte med hem. Har börjat skriva på en ny bok och då måste jag ju ha en ny anteckningsbok att skriva ner alla idéer i. En anteckningsbok för varje roman jag skriver!

Jag hittade även två böcker som jag bara måste ha! Alla ni som tittar på How I Meet Your Moder kommer att känna igen dessa.

När jag kom hem såg jag att rosorna slagit ut i all sin prakt. Fångade detta på bild.

Nu tittar jag på Project Runway All Stars och myser i soffan. J har åkt till Stockholm för att leverera en maskin så jag sitter ensam medan barnen sover. Jag hoppas att han ska vara på väg hem igen på torsdag.

 

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.