TräningVardag

Oj då

Usch vad dålig jag har varit på att blogga det sista.

I kväll får det bli ett längre inlägg 🙂

Jag har precis tränat klart, dag 15 på FitnessFighten och nu är det bara halva tiden kvar! Äntligen börjar jag kunna se lite resultat oxå 🙂 Det har varit segt nu i början då andra som är med har fått så fina resultat med en gång och jag har stått stilla, men skam den som ger sig 🙂

Hittills har jag gått ner 3 kg och minskat midjemåttet med 5 cm. Den största behållningen är dock att jag mår så mycket bättre. Jag är piggare, gladare och orkar mer. Konditionen är sååå mycket bättre och nu orkar jag springa 2 km i ganska rask takt utan att behöva stanna och gå 🙂

Nu är det bara att fortsätta kämpa de resterande 15 dagarna och så får vi se om jag når mitt mål som jag satt upp!

Nu ska jag in till stan för att köpa nya joggingskor till mig och Prinsen.

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.