PersonligtTräning

Före och efter FF

Jag lovade ju att lägga ut mina före och efter bilder för FitnessFighten 🙂

Jag är inte stolt över före bilderna och jag har otroligt svårt att titta på dem. Jag kan inte fatta att jag lät det gå så långt! Jag har en bit kvar för att nå mitt mål men resultatet efter bara 30 dagar är jag så nöjd med. Det känns fantastiskt! Det ger mig motivationen att fortsätta kämpa.

Före bilderna kommer jag att spara och de dagar när jag känner för att ge upp kommer jag ta fram dessa och påminna mig själv om hur illa det var!

Mina resultat efter 30 dagar med FF blev:

Vikt: – 5,4 kg

Midjemått: – 12 cm

Vilopuls: – 13 slag/min

 

Jag kan verkligen rekommendera FitnessFighten och deras upplägg. Jag har fått tränings glädjen tillbaka och en större insikt i hur min kropp mår och vad jag bör och inte bör äta 🙂 Socker suget är borta och min stora last, coca cola, har jag tappat suget för! Det smakade bara sött och sliskigt när jag tog en klunk av Grodans i lördags. Jag håller mig till bubbelvatten 🙂

Kram

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.