Vardag

Gäst spel :-)

Japp idag har jag gäst spelat på mitt gamla jobb 🙂 Det var roligt att komma tillbaka och få tjöta lite med min fd arbetskamrat. Vi jobbade ju självklart också 🙂 och det var skoj att få dema vagnar igen. Det är väl lite det jag kan sakna nu när jag jobbar som jag gör, jag träffar ju inte mina kunder personligen utan kontakten sker genom mail. Jag kan sakna den personliga kontakten ibland.

När jag kom hem från jobbet och skulle laga mat till barnen upptäckte jag att vattnet inte fungerade. Lagom roligt. Ringde och kollade läget med några grannar som också var utan men det är felanmält så nu hoppas jag att det kommer igång snart igen. Det fick bli stekta ägg eller äggröra + macka idag istället.

Nu sitter jag i soffan under en filt och försöker hålla ögonen öppna. Sov så sjukt dåligt i natt då jag haft så skumma drömmar. Jag hoppas att jag kommer sova bättre i natt.

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.