PersonligtVardag

Dåligt humör

Ja idag har inte mitt humör varit på topp och jag känner mig som värsta surkärringen 🙁

Brukar inte ha svårt för att det ligger leksaker och andra grejer lite överallt men idag har det gått mig på nerverna och det blev inte bättre av att mannen bara suttit framför datorn och inte gjort ett skit. Jag tycker inte att jag ska behöva be honom att plocka ur diskmaskinen eller att plocka upp smutts kläderna från golvet. Det ska han klara av att göra ändå.

Nu har jag röjt i köket, plockat undan all disk och skurat alla luckor. Efter maten ska jag röja i vardagsrummet och sätta upp det sista julpyntet. När barnen lagt sig ska jag göra Rocky Roads och knäck. Även skinkan ska griljeras.

Mannen är på middag ikväll så jag kan vara hur sur jag vill 🙂

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.