PersonligtVardag

Fredagsmys

Det har varit ett par jobbiga dagar. Jag kommer inte dela med mig av vad som hänt här i bloggen då jag känner att jag inte vill det. Ni får stå ut med att vissa inlägg är lite kryptiska men så är det ibland. Vissa saker behåller jag för mig själv.

Vi lägger dessa dagar bakom oss nu och ser fram emot jul och nyår. Det nya året kanske för med sig bättre dagar. Jag hoppas det.

Det blev lite fredagsmys här hemma när jag kom hem. J och barnen hade handlat julgran så den tog vi in och på söndag ska vi klä den. Vi klär alltid granen dagen innan julafton. Det är vår tradition.

I morgon bär det av till Karlstad och min mamma. Vi skulle ha åkt idag men så blev det ju inte riktigt. Vi ska fira lite med min mamma och mina syskon i morgon då mamma jobbar hela jul. Det ska bli mysigt.

Kram

Mina 3 älsklingar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.