FöretagetVardag

Söndag

Vi har varit i Varberg idag 🙂

Traditionsenligt så träffas vi med mannens släkt trettondagshelgen och spelar lite julklappsspel, äter god mat och umgås. Det är jätte mysigt och lika uppskattat av alla tror jag. Det är svärmors syster med familj (dvs. J’s kusiner med respektive) som vi träffar. De firar nämligen jul på egen hand och inte tillsammans med oss.

Det blev en heldag där och vi fick även träffa lilla L igen som har växt som bara den sedan sist jag träffade henne. Ett riktigt litet charmtroll. L är Grodan och Prinsens tremänning.

Nu är det snart dags för sängen. Är så trött och i morgon ska vi upp tidigt då det är dags för barnen att efter 2 veckors ledighet åter gå till dagis och skolan. Jag ska försöka jobba undan lite som hopat sig under ledigheten. Bla måste jag ta tag i bokföringen och göra ett årsbokslut. Hur man nu gör det 🙂 Får kanske googla lite!

Kram

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.