FöretagetPersonligtVardag

Måndagsångest

Måndagsångest

Sedan jag startade mitt eget företag och började jobba med det 100% (eller 150% är det kanske mer). Så har måndagsångesten blivit bättre men den ligger fortfarande där och lurar på söndagseftermiddagarna.

Jag älskar att umgås med min familj. Att bara få vara hemma och mysa med barnen och mannen är det bästa jag vet. Jag har alltid varit väldigt hemma kär och har väldigt svårt att slappna av när vi är hemma hos andra eller har gäster hemma. Jag trivs bäst med bara min lilla familj omkring mig. Då kan jag slappna av och bara vara jag!

Jag har lite extra ångest inför i morgon med tanke på vad som hände i fredags på dagis. Jag litar på pedagogerna så det är inte det men ändå känns det lite jobbigt att tänka på att lämna Grodan där i morgon. Undra vad de säger när de ser att 2 tänder fick plockas bort? Jag ska även kolla med dem vart barnen är försäkrade när de är på dagis! Detta ska anmälas.

Jaha kanske dags att få något gjort! Har startat en maskin med tvätt i alla fall. Det är alltid en början. Grodan är ute och leker i snön och Prinsen sitter vid datorn och Skypar med några kompisar. Mannen åkte in till jobbet ett tag för att göra klart lite innan de åker i morgon. Jag blir gräsänka i en vecka 🙂

Kram på er!

Mina underbara barn som jag vill spendera varje ledig sekund tillsammans med!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.