Vardag

Här händer inte mycket

Här händer inte mycket

Nej här händer inte mycket idag!

Förmiddagen gick åt till att leta efter kvittot, som jag aldrig hittade. Behövde som tur var inte betala för reparationen utan han tog det på garantin ändå. Tack så jätte mycket, det räddade min helg!

Åkte in och hämtade symaskinen, hämtade Grodan på dagis sedan hem och börja med maten. Det blev Faijitas idag. Gott, gott!

Nu sitter jag i soffan med världens huvudvärk. Längtar efter mannen som äntligen befinner sig i samma stad som mig igen. Han sitter i bilen på väg hem. När han kommer ska jag krama på honom en lång stund, om jag hinner före barnen vill säga. Annars lär det dröja innan jag får ha honom för mig själv 🙂 De har nog längtat precis lika mycket som jag.

Måste klippa lite ikväll också. Ska i väg på roligheter i morgon 🙂 Längtar så mycket! Det är inte varje dag man får spendera flera timmar tillsammans med några tjejer som är precis lika sytokiga som mig!!

Ha en underbar fredagskväll!!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.