Vardag

So far so good!

Det verkar som att det inte blir mer kräkningar här, men jag ropar inte jippi än! Grodan har fått behålla två smörgåsar och saft och han är betydlig piggare igen! Nu inväntar vi bara söndag kväll för att se om någon annan drabbats!

Det blir inte bättre än så här när man har magsjukt barn hemma. Då åker myskläderna på! (Och nej jag är inte gravid. Det är bara det att alla mina överflödiga kilon sitter på magen och ingen annan stans! Man önskar ju att det kunde vara lite jämt fördelat över hela kroppen istället så man slapp se ut som att man är i 8:e månaden!) Kanske att jag tar på mig ett par jeans idag om jag behöver åka till affären. Tänkte flörta lite med min man och se om han kan tänkas åka istället 🙂

Grodan spelar lite dataspel varvat med att ligga i soffan under filten och kolla på Disney Junior.

Kram på er!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.