Vardag

Faan!!

Faan!!

Jag ropade hej för tidigt 🙁

I går kväll kom Prinsen upprusande och kastade sig in på toaletten. Jaha då har han fått skiten nu då 🙁 Jag trodde verkligen att vi hade klarat oss men jag borde ju veta bättre. Klart att Mr Magsjuka inte nöjde sig med ett barn när det finns ett till i familjen. Nu hoppas jag bara att jag och J inte får det. Det återstår att se om 3 dygn. Ja nu kör vi 72 timmar istället för 48.

Båda barnen är hemma idag. Grodan får ju inte gå eftersom Prinsen är dålig. Han klättrar redan på väggarna och klockan är bara 10.30! Vilken rolig dag detta kommer att bli 🙁 Ja nu är jag negativ, men jag orkar inte med mer sjukdom just nu!!

Kram på er!

Hoppas att ni är friska och krya och slipper ett besök av Mr Magsjuka!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.