PersonligtVardag

Kvällsbestyr

Kvällsbestyr

I dag orkade jag inte med kvällsbestyren. Jag satte mig i soffan istället och satte på tv:n. Nu sitter jag här och har lite ångest för att jag inte gjort det jag brukar göra när barnen lagt sig.

Jag brukar plocka undan alla leksaker i vardagsrummet och köket. Plocka ur diskmaskinen och ställer in smutsig disk istället. Diskar alla kastruller, stekpannor och grytor som använts vid middagslagningen. Ja jag brukar röja lite i allmänhet. I dag orkade jag bara inte.

Efter att jag hämtade Grodan på dagis så kände jag bara hur irriterad jag var. Jag vet inte vad jag är irriterad på utan känslan bara ligger där under ytan och pyr. Jag känner mig trött på allt just nu. Ledsen, trött och irriterad.

Jag ska titta klart på Body of Proof på 5 an och sedan gå och sova. Förhoppningsvis försvinner den här känslan och jag vaknar upp gladare i morgon!

Kram på er

Jag skulle behöva ha en kram av mannen just nu men han är inte hemma!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Den känslan kallar jag ”svidig”. Det liksom svider av irritation utan att man stör sig på något särskilt. Det är nog irritationen i sig som svider tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.