Träning

Dag 2 FF

Dag 2 och träningspasset för idag är avklarat 🙂

Det blev en rejäl promenad och sedan körde jag styrkeövningarna när jag kom hem. I stället för att köra 2 x 10 min cardio så delade jag upp det och körde 4 x 5 minuter istället mellan de olika blocken. Fungerar bra för mig 🙂

Till frukost i morse blev det lite yoghurt med müsli och äppelbitar + en knäckemacka. Till mellis blev det ett kokt ägg 🙂

Jo maten i går som jag lagade vart super god 🙂 Till och med barnen åt! Så det kan jag varmt rekommendera!

Jag gjorde till 6 personer

500 gram fläskfilé

100 gram färska champinjoner

2 klyftor vitlök

1 dl kvarg/kesella

1 tsk soja

Strimla fläskfilen och stek på den tills den blir nästan genomstekt. Plocka ur stekpannan och lägg på en tallrik. Dela och stek champinjonerna tillsammans med det hackade vitlöken. När champinjonerna fått färg tillsätt fläskfilén igen och krydda med svartpeppar och salt. Stek tills köttet är färdigt. Ta av värmen och rör i kvargen/kesellan försiktigt. Tillsätt sojan och servera med pasta och grönsaker.

Om man vill ha tips på olika recept så kan man kika in på Stefans blogg 🙂 Där hittar jag mycket inspiration.

Underbart väder att promenera i idag 🙂 Man blir glad av att se solen!

Jag har hittat en bra runda att gå 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.