Vardag

Att veta när det är dags att gå och sova!

Det kan vara svårt som vuxen att veta när det är dags att gå och sova. Oftast sitter man uppe på tok för länge utan att göra något vettigt alls och man borde egentligen ha gått och lagt sig för ett bra tag sedan. Varför är det så?

Bra tecken på att man ska gå och sova är när man inte längre ser vad man skriver, det är svårt att hålla ögonen öppna, när boken man läser träffar en i pannan osv. Då är det dags att borsta tänderna och låta huvudet vila på kudden!

Varför har vi vuxna så svårt att lägga oss i tid? Våra barn stoppar vi i säng vid ett visst klockslag eftersom att de ska få sova ut och orka med dagen som kommer! Varför kan inte vi som vuxna också sätta tider då vi ska gå och sova? Nej för vi ska bara göra det och det och det och tillslut är klockan så mycket att ögonen går i kors!

Jag ska börja lägga mig klockan 23 resten utav månaden och se om det gör att jag kanske blir lite piggare på morgonen och inte släpar mig ur sängen som en zombie när klockan ringer vid 7.

Kram på er och sov gott!!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.