TräningVardag

Sista dagen på veckan

Vi har vaknat upp till sista dagen på veckan, i morgon börjar en ny! Solen skiner idag också men det är kallare ute idag än igår. Får se om det blir någon promenad idag eller om jag kör hela träningen inomhus. Jag gillar inte att frysa 🙂

I dag blir det lite jobb för mig, Prinsen ska spela innebandy, J har nog inga planer för dagen och inte Grodan heller. Just nu spelar de ett bilspel på  PS3:an.

Vi tar dagen lite som den kommer helt enkelt!

I morgon är en stor dag för mig 🙂 Jag ska för första gången i hela mitt liv träna på ett gym 😀 Ja du läste rätt jag har gått och blivit medlem på gymmet i byn! Ska bli jätte skoj att testa men jag är lite nervös. Har dock blivit lovad hjälp av han som har gymmet i morgon när jag kommer, så att jag slipper stå och stirra på maskinerna utan att förstå hur de fungerar 🙂

Kram på er!!

Dagens motivation 🙂 

Detta kan man applicera på allt här i livet, inte bara träningen!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.