Vardag

Ångest

Får nästan lite ångest när jag tittar på Familjen Annorlunda och ser hur städat de har hemma! Om det hade varit vi som haft så många barn så hade vårt hus sett ut som ett bombnedslag mest hela tiden tror jag 🙂

Undra hur ofta de får plocka undan leksaker för att hålla det så städat, eller de kanske har sådan pli på barnen att de plockar upp efter sig. Vi har försökt med våra barn men de struntar blankt i att göra som vi säger. På kvällen ligger det oftast leksaker i hela vardagsrummet och hallen som oftast jag får plocka undan eftersom jag får krupp på att kliva över saker hela tiden.

Hur har ni löst detta med undan plockning av leksaker? Gör ni det eller barnen?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.