Vardag

Biopremiär :-)

Så var Grodans biopremiär avklarad 🙂

Han var mycket förväntansfull när vi gick in och satte oss i salongen. Han hade sin popcorn bägare, sin dricka och sina 3D glasögon. När filmen började satt han blixtstilla och bara tittade, först efter en bit in i filmen åt han lite popcorn 🙂 Det enda tråkiga var att glasögonen var lite för stora för honom så de fick sitta på huvudet ibland när han inte orkade hålla i dem.

Mina godingar 🙂 

Filmen tyckte barnen var jätte bra och det tyckte jag med. J höll med men tyckte att den var lite nedlåtande och att man blir instoppad i fack där man ska vara nöjd och göra det bästa av situationen. Det är klart att vi vuxna läser in mer i budskapen än vad barnen gör. Så är det ju med de flesta barnfilmer. Det finns ett budskap till barnen och ett, lite djupare, till oss vuxna.

Vi hade en mysig stund i alla fall och det kommer garanterat att bli fler biobesök framöver!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.