Personligt

Ingen lust

Usch det är verkligen inget bra just nu. Jag är rastlös, grinig och ledsen mest hela tiden 🙁

Jag vet vad det beror på men jag vet inte hur jag ska komma över det, om jag någonsin kommer att komma över det. Livet är bara så orättvist ibland 🙁

Varför får vissa allt serverat på ett silver fat medan andra får kämpa och kämpa men bara får skit ändå?

Kram på er!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Usch ibland är livet verkligen orättvist och inte vet man varför. Att man själv ska kämpa för allt och andra bara halkar omkring på bananskal, rätt in i det dom önskar sig. Men vet du, det gör oss starka i längden. Att vi kämpar och vet vad vi vill ha gör oss till bra människor även om det just nu kan göra ont, vad det än är.
    Hoppas att du snart mår bättre igen och kul att äntligen hitta dig, vet att du kommenterat i min blogg ibland, men har inte kunnat veta vem du är då bloggen inte heter KICKISKRIVER och det inte fanns länk. Så att du vet och inte tror jag struntat i dig! =)

    Massa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.