FörfattardrömmarPersonligt

Känslor

Jag är en enormt känslosam människa och har bra, mindre bra och urusla dagar blandat med varandra. Ibland tar de mindre bra och urusla dagarna över och det känns som att jag befinner mig i  ett svart hål. Så har det varit i några dagar nu, men i morse såg jag äntligen ljuset igen och när jag kom hem från gymmet kände jag mig glad för första gången på en vecka.

När jag blir så där nedstämd finns det inte så mycket att göra förutom att låta mig vara ifred och låta mig få grubbla. Min man har lärt sig detta nu och det är skönt att han ger mig utrymmet som jag behöver när jag mår som sämst.

Det är svårt att få något gjort när jag mår så, men denna gång har jag lyckats använda mig utav det när jag skrev. Det handlade antagligen om att jag befann mig på rätt plats i boken för dessa känslor som jag bar omkring på. Resultatet blev att jag fick skrivet en hel del på Född ur Döden och jag hoppas att min sinnesstämningen förts över till personerna i boken som sedan för över dem till läsaren.

Är du en känslosam människa?

Bild lånad här!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.