FöretagetPysselTräningVardag

Gah

Usch vad dålig jag är på att uppdatera här just nu 🙁

Min app till wordpress har lagt av efter att den uppdaterade sig så nu kan jag inte blogga via mobilen och det märks nog ganska tydligt här! Vet inte hur jag ska göra om den inte vill börja fungera igen 🙁

Jag fortsätter att träna och köra järnet, bara 3 träningspass kvar nu på Fitnessfighten och jag har 1 cm kvar att minska i midjemåttet för att nå mitt första delmål 🙂 Visst ska jag klara det?

Konditionen har förbättrats ganska mycket i alla fall och jag springer nu 2,5 km utan problem. Skulle kunna springa längre oxå tror jag men har valt att sluta när jag sprungit 2,5 km för att hinna med FF programmet oxå. Någon dag ska jag testa att springa så långt jag bara orkar och så hur långt det blir. Mitt mål är att kunna springa 5 km. Det har jag aldrig klarat av innan!

I lördags var jag iväg på syträff och det var så roligt. En hel dag med tjejer som är lika sytokiga som jag är 🙂 Det blev lite jobb som fick följa med men jag fick även sytt lite annat roligt 🙂 En tröja och två par byxor till Grodan + ett par trosor till mig 🙂 Kommer absolut att sy fler trosor till mig själv för det var jätte skoj, men jag behöver nog göra dem lite mindre för min rumpa har försunnit 😮

I morgon blir det träning på morgonen och sedan jobb hela dagen. Har fått en stor beställning på 30 haklappar till en förskola som ska vara klara på måndag så det är bara att ligga i 🙂 Ska ju även hinna med alla andra beställningar!

Kram på er!!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.