FöretagetTräningVardag

Dagens…

…tänkvärda!

Jag har fått lära mig att inte bara sitta och vänta på att saker ska hända, då händer de oftast aldrig, utan att själv ta tag i saker och ting som man vill ska ske. Mitt företag är en sådan sak. Det var nu eller aldrig! Antingen satsade jag eller så fick jag lägga ner, det gick inte att kombinera ett annat jobb med det jag sysslade med. Det fanns inte tillräckligt många timmar på dygnet för att få det att gå runt då trycket på mina produkter blev så stort. Jag är glad att jag satsade även om det är kämpigt, men jag älskar det jag gör.

Detsamma gäller träningen. Ingen annan kan ta beslutet åt mig utan det måste vara jag som vill satsa och köra stenhårt. Det är jag som ska ta mig iväg till gymmet och köra skiten ur mig själv, ingen annan. Väljer jag att istället ligga hemma i soffan och käka en massa skräp så är det mig det drabbar och det är jag som mår dåligt, ingen annan.

Vill man något tillräckligt mycket så lyfter man på rumpan och gör något åt det!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.