Vardag

Tålamod

Nu är vi hemma igen 🙂

Vi träffade J och Prinsen en snabbis och åt lite lunch, barnen åt korv o mos. De hade förlorat första matchen med 3-2 och det var lite synd då de hade vunnit serien om de vann den matchen. Det jag blir lite arg över är att laget de mötte kör med så fula saker. Klubbor i ansiktet, fällningar osv. Oftast är domarna jätte bra och blåser av när detta sker men idag hade domarna nog somnat på planen 🙁 Ja ja vi får hoppas att det går bättre i nästa match som de spelar snart.

Grodan hittade en radiostyrd hjullastare som fick följa med hem 🙂 Nu sitter han och väntar på att batteriet ska laddas klart. Tålamod är inte hans bästa egenskap. Var 5:e minut har han frågat om det är klart snart…i en timmes tid! Det ska laddas i ytterligare 2 timmar. Jag kommer att bli galen!

Vi har passat på att kolla på Lady & Lufsen medan vi väntar på att det ska bli klart och nu är det Musses Klubbhus som visas på Tv.

Grodan kollar på änderna när vi var inne i stan! 

Mysig klassisk film från Disney!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.