PersonligtTräning

Nya byxor kanske :-)

Kanske dags att lägga undan dessa jeans nu 🙂

Insåg för en stund sedan att jag troligtvis gått runt och sett ut som att jag bajsat på mig hela dan! Byxorna hänger som bara den. Bara att inse att de är för stora 😀

Det blir till att plocka fram några andra jeans ur skåpet för att se om jag äntligen kommer i dem! Dessa som är för stora hamnar i lådan med kläder som jag ska sy om till något annat. Dessa kanske kan bli en snygg väska, för jag kommer aldrig att bli så stor igen så att jag kan ha dem. Det har jag lovat mig själv!

Dags att lägga undan dessa jeans kanske? Lite för stora för mig 🙂 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.