PersonligtVardag

Bra start på dagen…. not!

Vad underbart det är att starta dagen med ett gräl! Eller kanske inte.

Prinsen vägrade gå upp ur sängen och ville inte gå till skolan. Orsak: Han hade glömt engelska läxan i skolan och har därför inte kunnat göra den!

Försökte förklara att man måste gå till skolan ändå och att hans lärare säkert skulle förstå. Efter mycket tjat fick jag tillslut lyfta upp honom ur sängen och ut i köket där han satte sig och surade ytterligare!

När klockan var 8 så var jag och Grodan redo för att åka, då kom Prinsen på att han ville äta sin frukost (som varit klar sedan 07.30).

Körde Prinsen till skolan, gick med in och pratade med hans lärare och mycket riktigt så sa hon att det kan hända alla. Hon sa att han hade tur för idag skulle de inte ha läxförhör utan bara prata om läxan. Prinsen vägrade gå in i klassrummet!

Vad gör man i sådana situationer. Jag blir så ledsen. Känner mig som världens sämsta mamma. Han låser sig totalt och avsett vad man gör eller säger så är det inget som passar. Jag fick lämna honom sittandes i kapprummet efter 20 minuter då jag var tvungen att skjutsa Grodan till dagis (de skulle gå till biblioteket idag) så att han inte blev sen. Jag vet fortfarande inte om han gått in i klassrummet eller inte!

Nu sitter jag här med världens huvudvärk och ett humör som är kört i botten!

Hoppas att ni haft en bättre start på dagen och jag säger bara TGIF!

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.