Vardag

Minnen!

Ikväll letade barnen fram en gammal film som de ville titta på.

En VHS 🙂

Ja ni förstår ju hur gammal den är!

Och ja vi har fortfarande en videobandspelare här hemma!

Det var filmen Lotta på Bråkmakargatan som de ville titta på och när de satte igång den kom alla minnen tillbaka! Min lillasyster älskade denna film och tittade på den så ofta hon bara fick när hon var liten och vi andra syskon kollade naturligtvis också. Ja det är exakt samma videoband som hon tittade på 🙂

Grodan, som inte sett den innan, satt som fast klistrad i soffan. Han älskade varje minut och när den var slut ville han se den igen. Dock var det dags för sängen som tur var men jag gissar på att denna kommer gå varm här hemma ett tag framöver!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.