Författardrömmar

Att låta orden flöda…

När jag sitter och skriver så vill jag att allt ska bli perfekt med en gång. Jag hänger upp mig på formuleringar och kan inte riktigt bara låta orden flöda. Det känns hämmande och gör att det tar lång tid för mig att skriva. Jag önskar att jag bara kunde släppa kontrollen och tänka att det redigerar jag sen men det är svårt. Jag är som sagt perfektionist med det jag gör.

Hur gör ni när ni skriver?
Skriver ni bara på och låter orden flöda eller är ni som mig som måste få det så perfekt som möjligt från början?

Någon som har något tips på hur jag kan öva upp mig i att släppa lite på kontrollen?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.