Vardag

Lördag

I dag har vi en fullspäckad dag framför oss 🙂

Prinsen har innebandy avslutning hela dagen och vi ska stå ett pass i kiosken under avslutningen. De har som tradition att alla lag i föreningen spelar matcher mot varandra i mixade lag, dvs man sätter ihop nya lag från alla lagen i föreningen. Sen spelar de en mini cup. Barnen tycker att det är jätte roligt.

Vid 12.30 måste dock jag och J åka så farmor passar barnen resten av dagen. Vi ska nämligen vara med och gå Toarpaskampen. Det är något vi gör varje år tillsammans med vänner. Det är så roligt. Tipspromenad blandat med en massa utmaningar som man ska genomföra och samla poäng. Jag hoppas bara att vädret är på vår sida för det är inget roligt att gå den rundan om det regnar. Det brukat ta sin lilla tid att ta sig runt så vi har inga större förhoppningar om att vi ska hinna med något mer denna dag 🙂 Det ska bli så roligt!

Kommer uppdatera med bilder under dagen 🙂

Jag hoppas att ni alla får en underbar lördag!

Kram

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.