PersonligtVardag

Huvudvärk

Gick och la mig med huvudvärk, har haft det hela natten och när jag vaknade var den kvar! Känns som att hela huvudet är fyllt med gröt just nu.

Ca3 timmars sömn lyckades jag nog skrapa ihop i natt 🙁 fy fysiken säger jag bara! Jag avskyr att ha huvudvärk. Mest pga att jag inte kan ta Alvedon eller Ipren, jo enstaka gånger tar jag det men försöker att inte ta det så ofta pga mitt höga blodtryck. Det är inte bra att äta Alvedon och Ipren om man har högt blodtryck.
I morse fick det dock bli en Ipren om jag ska ha någon chans att ta mig igenom den här dagen och få något gjort. Huvudet känns redan bättre.

Vad ska ni hitta på idag?

Själv ska jag jobba, åka till barnmorskan och få p-piller utskrivet, köpa en ny hjälm till Prinsen då hans har gått sönder. Handla lite mat tills i morgon skulle jag oxå behöva göra + träna en sväng. Skriva vill jag oxå hinna med då jag har så mycket idéer som måste få komma ut innan jag spricker eller glömmer bort dem!

Kram på er!

20130620-094341.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.