Författardrömmar

Irriterad

Jag blir så irriterad på mig själv. Har haft semester i 1½ vecka, eller jag har jobbat lite ändå så inte riktigt semester i den meningen som andra kanske tänker, och har knappt skrivit ett ord! Det var ju nu jag skulle passa på att skriva klart Född ur Döden. På måndag börjar jag jobba som vanligt igen och då vet jag inte hur jag ska planera tiden för att hinna skriva!

Jag vill så gärna bli klar någon gång, men samtidigt så vill jag inte stressa fram det. Vill ju att det ska bli så bra som jag vet att det kan bli. Det är en spännande historia som visserligen har både vampyrer, olycklig kärlek men inga varulvar. Dock tar den några unika vändningar som gör att den skiljer sig från mängden!

Varför ska det gå så långsamt?

Hur gör ni för att komma framåt och inte stå och stampa på samma ställe?

1004099_213268788829588_1235494686_n

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.