Hemma hos ossVardag

Inget spännande att rapportera!

Jobb, jobb, jobb!
Japp jag jobbar häcken av mig just nu. Ibland kan det faktiskt bli för mycket av det goda men det är bara att bita ihop och se glad ut och vara tacksam för att folk vill köpa mina saker som jag syr! Förhoppningsvis lugnar det ner sig snart igen!

Som sagt så har jag en ganska tråkig vardag just nu, iaf ur bloggningssynpunkt! Jag vaknar, äter frukost, lämnar på fritids, jobbar, hämtar på fritids, lagar mat och sedan går jag och lägger mig. Sen börjar det om igen 🙂

Har ni några förslag på vad i vill läsa om i bloggen?

Jag skulle kunna skiva ihop några bokrecensioner på de böcker jag läst i sommar! Det har ju blivit några böcker lästa iaf.

Nej nu ska jag laga middag!

Kram på er!

20130820-172308.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.