FöretagetHemma hos ossPersonligtVardag

Vart tar veckorna vägen?

Det är måndag igen och dagarna och veckorna bara flyger iväg. Vart tar de vägen? Skulle behöva bromsa tiden lite då jag knappt hinner med!

I dag var det bara att kliva upp när klockan ringde vid 7 och få iväg båda barnen till skolan. Sen hem och jobba arslet av mig för att hinna få klart det som jag skulle posta iväg till kunder idag. Hämtade barnen vid 16 igen och resten av kvällen har bara försvunnit i en massa måsten som man måste ta tag i. Röja i köket, betala räkningar osv.

Jag hann som tur var klippa båda killarna ikväll. De ska ta kort i skolan i morgon så de behöver ju kanske inte ha alldeles för vildvuxna frisyrer 🙂 Prinsen sparar ju ut sitt hår då han vill ha det långt så honom tog jag bara topparna på och klippte lite mer frisyr än vad det var innan och på Grodan körde jag klipparen och jämnade till så att han fick lika långt överallt. Innan hade han ju kort på sidorna och lite längre uppe på.

Jag skulle oxå behöva klippa mig. Mina toppar är så slitna just nu. Måste ta mig tid att göra det snart. Är även sugen på att färga håret igen men jag vet inte om jag ska bli blondare eller köra på det röda som jag haft innan eller kanske göra det ännu rödare, lite mer morotsrött?

J är borta denna vecka på jobb i Stockholm så det är bara jag och Bröderna Bus hemma och då är det upp till mig att se till att vi kommer upp på mornarna så nu ska jag gå och sova så att jag inte är så trött i morgon när klockan ringer igen 🙂

Kram på er!

polls_everybodyhatesmonday_1842_151908_poll_xlarge

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.