Hemma hos ossTräningVardag

Ont i kroppen

Vaknade vid halv 5 idag och hade så sjukt ont i nacken och huvudet att jag inte kunde ligga på något sätt utan smärta. Gick upp och tog en värktablett men det hjälpte inte mycket så vid halv sju gav jag upp. Det blev bättre under dagen men jag känner fortfarande av nacken lite grann, Har kunnat jobba på halvfart idag bara så jag känner mig lite stressad just nu. Hoppas kunna jobba på lite mer i morgon.

20130904-210657.jpg

I dag var en stor dag. Grodan har börjat i simskola 🙂 Nu hoppas jag att han ska lära sig att simma. Det skulle underlätta så mycket då han är ett riktigt vattendjur och älskar att dyka, hoppa från kanten och bada i allmänhet. Att dyka och hoppa med armpuffar blir ju inte riktigt samma som utan. Han hade iaf jätte roligt idag och jag hoppas att han kommer att fortsätta tycka att det är roligt!

20130904-210720.jpg

I går var jag och testade Pole Dance för första gången och jag var sjukt nervös innan men det gick ganska bra och var jätte roligt. Synd att det bara är en gång i veckan men kanske tur på samma gång då jag har sjukt ont i armarna och axlarna idag. För att inte tala om alla blåmärken som jag fått 🙂 men det får man räkna med. Längtar redan efter nästa pass!

20130904-210706.jpg

20130904-210713.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.