FöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

Skärpning!

Usch vad dålig jag är på att uppdatera bloggen! Nu får det bli skärpning med det! 

Vad har hänt sedan sist då? Inte mycket. Jag jobbar, lämnar och hämtar barn på skolan, tränar, tar hand om hemmet, lagar mat och försöker hinna skriva lite. Men om jag ska vara ärlig så har det inte blivit särskilt mycket skrivet alls det sista. Jag börjar fundera på om jag ens ska bry mig om att försöka skriva klart den. Den kommer ju ändå aldrig bli utgiven så jag kanske helt enkelt bara ska lägga ner det? 

Vi får se hur jag gör. 

Jag önskar att det fanns fler timmar på dygnet! Hur lyckas alla andra få ihop det med jobb, familj, träning och allt annat som de håller på med. För mig är det ett evigt pusslande och jag känner att tiden aldrig riktigt räcker till. Det är alltid något som jag får prioritera bort! 

Hur löser ni vardagspusslet? 

pusselbit-300x300

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.