Hemma hos ossPersonligtVardag

God morgon lördag!

Rubriken är väl inte helt korrekt då vi varit uppe en bra stund redan 🙂 Vaknade första gången vid 6.30 då Maya behövde gå ut och kissa så det var bara att pallra sig upp, på med kläder och jacka och gå ut i mörkret och kylan 🙂 Sen somnade vi om en stund och gick upp vid klockan 9 igen.

Nu sitter jag och planerar dagen. Jag måste jobba en stund idag och sen måste jag in till stan en sväng. J behöver åka till sitt jobb och svetsa lite på jeepen och jag måste sy en overall till Maya. Jag har sytt några men de är inte riktigt bra utan de blir lite stora framtill eftersom att mönstret jag har att utgå ifrån är gjort för hundar med päls och Maya har ju som sagt ingen. Så måste justera mönstret lite till. Nu är det så kallt på mornarna och kvällarna att hon behöver ha på sig något annars fryser hon. Vi har iaf än så länge sluppit snön. Den kan gärna vänta ett tag till.

Har ni fått snö än?

Visst ser jag fram emot vintern, lite iaf, men det kan gärna vänta tills mitten av november. Då blir den inte så lång. I februari brukar jag ha tröttnat på det kalla vädret och all snö så ju längre det dröjer innan det kommer desto längre kan jag stå ut med det 🙂

Det känns skönt att ha alla barnens vinterkläder klara iaf. Då slipper jag stress köpa dem när vintern väl kommer. Är ni klara med barnens vinterkläder?

Nej nu ska jag ta med mig Maya ner i sy rummet en stund!

Kram på er!

2013-09-08 15.14.32

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.